Pişirme Önerileri
Pişirme sırasında merkezi sıcaklık 72°C’ye ulaşmalıdır.
$6.39
Ciğerlerden ayrılan yürekler, yıkanıp temizlendikten sonra sağlıklı ambalajında meraklılarına özel…
Protein (gr) | Toplam Yağ (gr) | Doymuş Yağ (gr) | Enerji (kcal) |
---|---|---|---|
17.77 | 7.36 | 5.04 | 137.32 |
Pişirme sırasında merkezi sıcaklık 72°C’ye ulaşmalıdır.
Taze ürünü buzdolabında 0-3ºC’de, donmuş ürünü derin dondurucuda -18ºC’de muhafaza ediniz. Ürünü buzdolabında çözdürün. Çözünmüş ürünü tekrar dondurmayın.
Ürün Bilgileri | Yürek |
Gramaj | 750-900 gr |
Koli içi adet | 8 |
Koli içi ağırlığı | 7,2 kg |
Koli ebat (mm) | 400*600*100 |
Barkod | 2804277011501 |
Raf ömrü | 7 gün |