Pişirme Önerileri
Tavada, her iki tarafı 3’er dakika; fırında, 6 dakika; kızgın yağda, 2 dakika (kızartılarak) ısıtılması gerekmektedir.
Süt | Gluten | Yumurta |
– | X | – |
$6.39
Pilicin klasik tarzı şinitzel sofraların vazgeçilmezi…Piliç eti ve baharatlarla hazırlanan karışım, özel kalıplarda form verildikten sonra çıtır kaplama ile kaplanır. Ön kızartma, buharda pişirme ve IQF soğutma işlemlerine tabi tutularak Şinitzel elde edilmektedir. Trans yağ içermeyen Şinitzel, protein kaynağıdır.
Enerji (gr) | Yağ (gr) | Doymuş Yağ (gr) | Karbonhidrat (gr) |
---|---|---|---|
1331 – 318 (kj – kcal) | 12.87 | 5.2 | 16 |
Şekerler (gr) | Lif (gr) | Protein (gr) | Tuz (kcal) |
0.7 | 2.4 | 11 | 1.5 |
Tavada, her iki tarafı 3’er dakika; fırında, 6 dakika; kızgın yağda, 2 dakika (kızartılarak) ısıtılması gerekmektedir.
Süt | Gluten | Yumurta |
– | X | – |
Buzdolabında 0-4ºC’de saklanmalıdır. Eğer taze ürün alınmışsa ve raf ömrü süresi içinde tüketilmeyecekse en kısa zamanda -18ºC’de dondurulması gerekmektedir. Bu şekilde dondurulan ürünler buzdolabında çözdürülmelidir. Çözdürülmüş ürün tekrar dondurulmamalıdır.
Ürün Bilgileri | Şinitzel | |
Paket içi ürün adeti | 2 | |
Gramaj | 500 gr | |
Koli içi adet | 12 | |
Koli içi ağırlığı | 6 kg | |
Koli ebat (mm) | 400*600*140 | |
Barkod |
| |
Son kullanım tarihi | 28 gün |