Pişirme Önerileri
Pişirme sırasında merkezi sıcaklığın en az 72°C’ye ulaşması gerekmektedir.
$6.39
Kahvaltının vazgeçilmezi acılı ve acısız seçenekleriyle sizler için hazırlandı.
Piliç kullanılarak pişirme ve duşlama aşamalarından geçerek üretilen Baton Sucuk, sarımsak ve baharatlarla harmanlanarak sucuğa özgü geleneksel lezzete ulaşıyor. Baton Sucuk, acılı ve acısız seçenekleriyle sucuk sevenlerin beğenisine sunuluyor.
Enerji (gr) | Yağ (gr) | Doymuş Yağ (gr) | Karbonhidrat (gr) |
---|---|---|---|
1276-305 (kj ve kcal) | 26 | 13 | 1.2 |
Şekerler (gr) | Lif (gr) | Protein (gr) | Tuz (kcal) |
0 | 1.8 | 15 | 2.3 |
Pişirme sırasında merkezi sıcaklığın en az 72°C’ye ulaşması gerekmektedir.
Taze ürünü buzdolabında 0-4ºC’de muhafaza etmek gerekmektedir.
Ürün Bilgileri | Küçük Tabak | |
Gramaj | 380 gr | |
Koli içi adet | 21 | |
Koli içi ağırlığı | 7,98 kg | |
Barkod |
| |
Raf ömrü | 120 gün |
Ürün Bilgileri | Büyük Tabak |
Gramaj | 380 gr |
Koli içi adet | 21 |
Koli içi ağırlığı | 4,6 kg |
Koli ebat (mm) | 195*300*150 |
Barkod | 8696415043781 |
Raf ömrü | 90 gün |