Pişirme Önerileri
Pişirme sırasında merkezi sıcaklık 72°C’ye ulaşmalıdır.
Kahvaltının vazgeçilmezi acılı ve acısız seçenekleriyle sizler için hazırlandı.
Piliç kullanılarak pişirme ve duşlama aşamalarından geçerek üretilen Baton Sucuk, sarımsak ve baharatlarla harmanlanarak sucuğa özgü geleneksel lezzete ulaşıyor. Baton Sucuk, acılı ve acısız seçenekleriyle sucuk sevenlerin beğenisine sunuluyor.
Enerji (gr) | Yağ (gr) | Doymuş Yağ (gr) | Karbonhidrat (gr) |
---|---|---|---|
1276-305 (kj ve kcal) | 26 | 13 | 1.20 |
Şekerler (gr) | Lif (gr) | Protein (gr) | Tuz (kcal) |
0 | 1.80 | 15 | 2.30 |
Pişirme sırasında merkezi sıcaklık 72°C’ye ulaşmalıdır.
Taze ürünü buzdolabında 0-4ºC’de muhafaza etmek gerekmektedir.
Ürün Bilgileri | Küçük Tabak |
Gramaj | 240 gr |
Koli içi adet | 12 |
Koli içi ağırlığı | 2,88 kg |
Koli ebat (mm) | 195*300*150 |
Barkod | 8696415319831 |
Raf ömrü | 45 gün |
Ürün Bilgileri | Büyük Tabak | |
Gramaj | 300 gr | |
Koli içi adet | 11 | |
Koli içi ağırlığı | 3,3 kg | |
Koli ebat (mm) | 195*300*150 | |
Barkod |
| |
Raf ömrü | 45 gün |