Pişirme Önerileri
Pişirme sırasında merkezi sıcaklık 72°C’ye ulaşmalıdır.
$6.39
Kemiksiz ve pişirirken derinin lezzetiyle harmanlanan göğüs bonfile…
Protein (gr) | Toplam Yağ (gr) | Doymuş Yağ (gr) | Enerji (kcal) |
---|---|---|---|
22.62 | 1.96 | 0.68 | 108.12 |
Pişirme sırasında merkezi sıcaklık 72°C’ye ulaşmalıdır.
Taze ürünü buzdolabında 0-3ºC’de, donmuş ürünü derin dondurucuda -18ºC’de muhafaza ediniz. Ürünü buzdolabında çözdürün. Çözünmüş ürünü tekrar dondurmayın.
Ürün Bilgileri | Küçük Tabak |
Gramaj | 450-500 gr |
Koli içi adet | 12 |
Koli içi ağırlığı | 7,2 kg |
Koli ebat (mm) | 400*600*100 |
Barkod | 2819235011501 |
Raf ömrü | 9 gün |
Ürün Bilgileri | Büyük Tabak |
Gramaj | 900-1100 gr |
Koli içi adet | 8 |
Koli içi ağırlığı | 8 kg |
Koli ebat (mm) | 400*600*100 |
Barkod | 2819030011501 |
Raf ömrü | 9 gün |