Pişirme Önerileri
Tavada, her iki tarafı 3’er dakika; fırında, 6 dakika; kızgın yağda, 2 dakika (kızartılarak) ısıtılması gerekmektedir.
Süt | Gluten | Yumurta |
X | X | – |
$6.39
Kaşar peyniri dilimi ve salamla çok özel bir beyaz et lezzeti… Piliç eti baharatlarla karıştırılıp içine kaşar peyniri dilimi ve salam koyularak sandviç formu verildikten sonra, çıtır kaplama ile kaplanıp, ön kızartma, buharda pişirme ve IQF soğutma işlemlerine tabi tutularak Cordon Bleu elde edilmektedir. Trans yağ içermeyen Cordon Bleu, protein kaynağıdır.
Toplam Yağ (gr) | Doymuş Yağ (gr) | ||
---|---|---|---|
1331 – 318 (kj – kcal) | 12.87 | 5.2 | 16 |
0.7 | 2.4 | 11 | 1.5 |
Tavada, her iki tarafı 3’er dakika; fırında, 6 dakika; kızgın yağda, 2 dakika (kızartılarak) ısıtılması gerekmektedir.
Süt | Gluten | Yumurta |
X | X | – |
Buzdolabında 0-4ºC’de saklanmalıdır. Eğer taze ürün alınmışsa ve raf ömrü süresi içinde tüketilmeyecekse en kısa zamanda -18ºC’de dondurulması gerekmektedir. Bu şekilde dondurulan ürünler buzdolabında çözdürülmelidir. Çözdürülmüş ürün tekrar dondurulmamalıdır.
Ürün Bilgileri | Cordon Bleu | |
Gramaj | 1000 gr | |
Koli içi adet | 8 | |
Koli içi ağırlığı | 8 kg | |
Koli ebat (mm) | 390*385*175 | |
Barkod | 8696415320127 | |
Raf Ömrü | 270 gün |