Pişirme Önerileri
Pişirme sırasında merkezi sıcaklık 72°C’ye ulaşmalıdır.
$6.39
Şenpiliç’in nefis, Bütün Göğüs ürünü sofraların protein ve lezzet kaynağı…
Protein (gr) | Toplam Yağ (gr) | Doymuş Yağ (gr) | Enerji (kcal) |
---|---|---|---|
19.97 | 9.20 | 2.93 | 162.68 |
Pişirme sırasında merkezi sıcaklık 72°C’ye ulaşmalıdır.
Taze ürünü buzdolabında 0-3ºC’de, donmuş ürünü derin dondurucuda -18ºC’de muhafaza ediniz. Ürünü buzdolabında çözdürün. Çözünmüş ürünü tekrar dondurmayın.
Ürün Bilgileri | |
Gramaj | 500-650 gr |
Koli içi adet | 12 |
Koli içi ağırlığı | 7,8 kg |
Koli ebat (mm) | 400*600*130 |
Raf ömrü | 9 gün |