Pişirme Önerileri
Pişirme sırasında merkezi sıcaklık 72°C’ye ulaşmalıdır.
$6.39
İnciğin derisi alındıktan sonra etin kemiğe bağlı sunumu… Pirzola tutkunlarına özel…
Protein (gr) | Toplam Yağ (gr) | Doymuş Yağ (gr) | Enerji (kcal) |
---|---|---|---|
18.15 | 18.38 | 6.08 | 238.02 |
Pişirme sırasında merkezi sıcaklık 72°C’ye ulaşmalıdır.
Taze ürünü buzdolabında 0-3ºC’de, donmuş ürünü derin dondurucuda -18ºC’de muhafaza ediniz. Ürünü buzdolabında çözdürün. Çözünmüş ürünü tekrar dondurmayın.
Ürün Bilgileri | Küçük Tabak |
Gramaj | 550-700 gr |
Koli içi adet | 12 |
Koli içi ağırlığı | 11 kg |
Koli ebat (mm) | 400*600*130 |
Barkod | 2819227011501 |
Raf ömrü | 9 gün |
Ürün Bilgileri | Büyük Tabak |
Gramaj | 900-1100 gr |
Koli içi adet | 8 |
Koli içi ağırlığı | 8,5 kg |
Koli ebat (mm) | 400*600*140 |
Barkod | 2819104011501 |
Raf ömrü | 9 gün |