Piliç Eti Üretimi
Yetiştirme çiftliklerinden fabrikaya getirilen ve burada İslami usullere uygun olarak kesilen tavuklar, veteriner kontrol istasyonlarında tek tek kontrol edilmektedir.
İzlenebilirlik ve kalite güvencesi açısından toplanan tüm veriler otomatik olarak kayıt altına alınır.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından tarımsal üretimde gıda güvenliğine ilişkin düzenlemeleri içeren ‘İyi Tarım Uygulamaları (İTU)’ faaliyetlerini yerine getirerek, denetimlerden başarıyla geçen Şenpiliç, 2015 yılında ‘İyi Tarım’ belgesi almaya hak kazanmıştır. Bu kapsamdaki çalışmalarını ilgili sertifikasyon çerçevesinde sürdürmektedir.
ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi şartlarında üretim yapan Şenpiliç Söğütlü Kesimhanesi; Avrupa Birliği’ne İhracat Yapabilecek Tesis Ön İzin Sertifikası ve ‘İyi Tarım Uygulamaları’ Belgesine sahiptir.
Kuzey Entegre:
Söğütlü Kesimhanesi
Hat Sayısı : 2
Açık alan : 127.700 m2
Kapalı Alan : 33.400 m2
Personel Sayısı : 930
Üretim Kapasitesi : 216.450 ton/yıl
Kuzey Entegre:
Alifuatpaşa Kesimhanesi
Hat Sayısı : 1
Açık alan : 29.550 m2
Kapalı Alan : 14.780 m2
Personel Sayısı : 610
Üretim Kapasitesi : 108.225 ton/yıl
Güney Entegre:
Kadirli Kesimhanesi
Hat Sayısı : 1
Açık alan : 73.500 m2
Kapalı Alan : 27.920 m2
Personel Sayısı : 600
Üretim Kapasitesi : 124.875 ton/yıl