Malzemeler:

3 adet Şenpiliç Izgara Tava

10-15 adet arpacık soğan

2 adet yeşil biber

5-6 adet cherry domates

1 lt süt

3-4 diş sarımsak

1 tatlı kaşığı toz tarçın

1,5 çay kaşığı tuz

Yapılışı:

Bir tencere tarçın ve sütü iyice karıştırın. Tavuklarınızı küpler halinde doğrayıp hazırladığınız tarçınlı sütün içerisinde haşlayın. Biberlerinizi iri küpler halinde doğrayın. Domateslerinizi ve arpacık soğanlarınızı ikiye bölün. Domates, soğan, biber, haşlanmış tavuk ve sarımsaklarınızı çöp şişlerinize dizin. Şişlerinizin üzerine tuz serpin. Hazırladığınız çöp şişlerinizi fırın tepsinize yerleştirin ve Önceden ısıtılmış 190 derece fırında 20 dakika pişirin. Pişirme esnasında tavuklarınızı haşladığınız sütü kaşık yardımıyla 5 dakikada bir fırındaki tavuklarınızın üzerine gezdirip pişirme işlemine devam edin. Pişen süt kebabınızı servis tabağınıza alıp sıcak olarak servis edin.