Malzemeler:

2 adet Şenpiliç Izgara Tava 

1 adet soğan

1-2 diş sarımsak

2 yemek kaşığı yoğurt

1,5 yemek kaşığı tereyağı

2 yemek kaşığı zeytinyağı

¼ bağ maydanoz

1 tatlı kaşığı kimyon

1 tatlı kaşığı toz biber

Karabiber

Tuz

Yapılışı:

Sarımsağı ince doğrayın. Bir tavaya tereyağı ekleyin. Yağ ısınınca sarımsağı soteleyin. Tavukları doğrayın. Doğranın tavukları tavaya alıp soteleyin. Tuz, karabiber ve kimyonu ilave edin. Lavaşları tezgaha serin. Tavuklu harcı içine koyup lavaşı sarıp dilimleyin. Ayrı bir yerde soğanları piyazlık doğrayın. Maydanozu ince kıyın. Bir kapta soğan, zeytinyağı, maydanoz ve toz biberi karıştırın. Lavaşları dilimleyip servis tabağına ortası boş kalacak şekilde dizin. Ortasına soğanları koyun. Dilerseniz üzerine yoğurt dökerek servis edebilirsiniz.