Malzemeler
- 1 adet tavuk göğsü
- 6 adet milföy yaprağı
- 1 adet kırmızı biber
- 1 adet patlıcan
- 1 adet kabak
- Sıvıyağ ve tuz
Üzeri için - 1 adet yumurta sarısı
Yapılışı
Patlıcanlarımızı minik minik keselim. Kabakları da yıkayıp aynı şekilde keselim. Biraz yağ ile tavamızda patlıcan ve kabakları kızartalım. Kırmızı biberimizi minik minik keselim. Küp küp kestiğimiz tavuk etimizi yağda tuzla birlikte pişirelim. Tüm malzemeyi karıştırıp soğuyunca milföy yapraklarına paylaştırıp uzun börek şeklinde kapatalım. Yumurta sarısı sürelim. Önceden ısıtılmış fırında üzerleri altın sarısı renk alınca fırından çıkartıp servis edelim. Afiyet olsun.