Malzemeler
- 200 gr. tavuk göğsü
- 4 adet iri boy patates
- 1 fincan siyah zeytin dilimi
- 1 tatlı kaşığı hardal
- Turşu dilimleri
- 1 kutu mısır konservesi
- 1 kavanoz bezelye konservesi
- 100 gr. pastırma
- 2 diş sarımsak
- Tuz
- Karabiber
- Pul biber
- Kekik
- Ketçap
- Mayonez
Yapılışı
Patateslerimizi yıkayıp kurulayıp içi yağlanmış alüminyum folyo ile saralım. 190 derecede önceden ısıtılmış fırında 1 saat pişirin. Fırından çıkartın. Biraz yağda pastırma ve sarımsağı soteleyin. Ayrı bir yerde de parça parça kestiğiniz tavuk etlerini karabiber, pul biber ,kekik, tuz ve sıvıyağ ile pişirin. Patateslerin ortasını yarıp tereyağı ile içini güzelce karıştırın. Tuz ile tat verin. Tüm malzemelerden isteğinize göre doldurup ketçap ve mayonez ile süsleyip servis edin. Afiyet olsun.
Kaynak: Afiyetle.com