Malzemeler

  • 2 adet tavuk göğsü
  • 1 paket krema
  • 2 adet közlenmiş biber
  • Zeytin dilimleri
  • Kaşar rendesi
  • Tuz ve karabiber
  • Zeytinyağı

Yapılışı

Öncelikle tavuk göğüs etlerimizi inceltip fileto haline getirelim. Dilerseniz biraz dövebilirsiniz. Arkalı önlü tuz ve karabiber ile tatlandırıp 1 yemek kaşığı zeytinyağı ile bir tavada kızartalım. Közlenmiş biberleri minik minik keselim. Tavuk etlerimizi de küp küp kesip içine zeytin dilimleri ,közlenmiş kırmızı biber ve en son yarım paket kremayı ilave edip pişmeye bırakalım. Tavuk etlerimiz iyice yumuşayınca üzerine kaşar peyniri de rendeleyip servis yapalım. Afiyet olsun.

Kaynak: Afiyetle.com