Malzemeler:

2 adet Şenpiliç Izgara Tava

2 adet yumurta

1 su bardağı un

1 su bardağı süt

3 yemek kaşığı yoğurt

2 adet domates

1 adet soğan

3 yemek kaşığı zeytinyağı

Karabiber

Tuz

Yapılışı:

Krep hamuru için; yumurta, süt ve unu bir karıştırma kabında çırpın. Tuz ilave edin. Krep tavasını fırça yardımı ile çok az yağlayın. İnce bir şekilde hamuru dökün. İki tarafını da pişirin.

Tavukları, soğanı ve domatesi küçük doğrayın. Bir tavada tavuğu soteleyin. Üzerine soğanı ilave edin. En son domatesi de ekleyin. Tuz ve karabiberini de ekledikten sonra kenara alın. Servis tabağına bir adet krep koyun. Üzerine tavuklu harçtan serin. Tekrar üzerine krep hamuru ve tekrar tavuklu harç şeklinde malzeme bitene kadar tekrarlayın. En son üzerine yoğurt dökerek servis edin. Dilerseniz pul biber ve yağı ısıtıp en son üzerine ilave edebilir ve maydanozla süsleyebilirsiniz.