Malzemeler
- 1 adet tavuk göğsü
- 4 adet milföy
- 200 gr. mantar
- 1 adet havuç
Üzeri için - 1 adet yumurta sarısı
Yapılışı
Milföy hamurlarımızın üzerine bir bardak kapatıp yan taraflarında bir bıçak yardımı ile çizelim. Geri kalan yan taraflarına yumurta sarısı sürüp önceden ısıtılmış fırında pişirelim. Bu arada biraz yağ ile kesmiş olduğumuz tavuk etlerini soteleyelim. Onlar pişince bir kenara alıp mantarları aynı şekilde pişirelim. Havuçları da çubuk çubuk kesip aynı şekilde yağda kızartalım. Daha sonra milföylerimizin beyaz olan orta kısımlarındaki kapakları çıkaralım. İçerisine önce havuç ve mantarlarımızı döşeyip tavuk etlerimizida paylaştıralım. Maydanoz ile süsleyip servis edelim. Afiyet olsun.
Kaynak: Afiyetle.com